Home » Blog » Vernescu Residence – un proiect exclusivist lansat pe piata imobiliara din capitala

Vernescu Residence – un proiect exclusivist lansat pe piata imobiliara din capitala

Comunicat de presa:

  • Vernescu Residence este un proiect residential exclusivist, ce urmeaza a fi lansat spre vanzare in urmatoarele saptamani.
  • Vernescu Residence este dezvoltat de catre Metropolitan Developments SRL, firma condusa de manageri cu vasta experienta pe piata imobiliara din Romania. Alte cateva proiecte de acest gen urmeaza a fi lansate in Bucuresti in viitorul foarte apropiat.
  • Vernescu Residence este o cladire moderna, cu o suprafata construita de 6.000 mp, impartiti pe pe 6 etaje (P + 5) si o investitie de 6 milioane de euro.
  • Vernescu Residence este un proiect exclusivist, atat in ceea ce priveste caracteristicile arhitecturale si integrarea in decorul existent cat si in ceea ce priveste impartirea spatiilor interioare si a apartamentelor. Cu o arhitectura realizata de catre Westfourth Architecture, cladirea se remarca printr-un aspect exterior ce denota modernitate si eleganta iar apartamentele beneficiaza de o delimitare ideala si practica a spatiilor.
  • Confortul viitorilor proprietari a fost un element de referinta si a fost materializat in finisaje de exceptie, izolatii termice si fonice de foarte buna calitate. Cladirea va beneficia de o sala de sport proprie, accesibila tuturor locatarilor si de o parcare subterana spatioasa.
  • Lucrarile au inceput acum aproape un an iar cladirea va fi finalizata in martie 2015. Campania de comunicare precum si vanzarile vor incepe dupa lansarea oficiala a proiectului deoarece reprezentantii Metropolitan Developments doresc sa prezinte un proiect finalizat, palpabil, real.
  • Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul resedintei: Vernescu Residence;

Architect, agent exclusiv & agentie de comunicare:

Architect: Westfourth Architecture

  • Fondata in 1991 in New York, Westfourth Architecture si echipele sale au fost rasplatite prin numeroase premii de arhitectura, pentru proiectele deosebite realizate in Bucuresti si alte metropole.

Agent exclusiv: Imoteca

  • Parte a grupului spaniol GIS Group, agentul exclusiv al proiectului este Imoteca, companie de intermediere imobiliara ce are ca scop acompanierea dezvoltatorilor imobiliari si a cumparatorilor finali in demersurile acestora de tranzactionare, prin servicii de inalta calitate si inovatie. Imoteca este o usa deschisa catre oricine construieste sau doreste sa cumpere un apartament intr-o cladire noua.

Agentie de comunicare: Outofbox

  • Outofbox asigura servicii integrate de comunicare pentru clienti din domenii variate precum consultanta legala, servicii si imobiliare;

Comunicat de presa: Vernescu Residence este un proiect residential exclusivist, ce urmeaza a fi lansat spre vanzare in urmatoarele saptamani. Vernescu Residence este dezvoltat de catre Metropolitan Developments SRL, firma condusa de manageri cu vasta experienta pe piata imobiliara din Romania. Alte cateva proiecte de acest gen urmeaza a fi lansate in Bucuresti in viitorul …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com