Home » Stiri imobiliare 2019 » Ion Tiriac isi reia investitiile in imobiliare

Ion Tiriac isi reia investitiile in imobiliare

  • Tiriac Imobiliare, firma controlata de miliardarul Ion Tiriac (cel mai bogat roman), a anuntat demararea lucrarilor de constructie la urmatoarea etapa de dezvoltare a ansamblului Rezidenz din Chitila care va cuprinde aproximativ 132 de apartamente noi.
  • Ansamblu Rezidenz, dezvoltat de Tiriac in parteneriat cu grupul german LBBW Immobilien, cuprinde in prezent 364 de apartamente cu trei, patru si cinci camere si a inregistrat in acest an o crestere de 68%, potrivit reprezentantilor Tiriac Imobiliare.
  • Cele mai solicitate apartamente au fost cele cu 3 camere, suprafete cuprinse intre 96 mp si 109 mp, si imobilele cu 4 camere cu o suprafata de 121 mp.
  • Gradul de ocupare in prezent al cartierului German este de 96%, urmatoarea etapa fiind reprezentata de finalizarea celei de-a patra faza a proiectului, ce va cuprinde 132 apartamente.

Sursa: Money

Tiriac Imobiliare, firma controlata de miliardarul Ion Tiriac (cel mai bogat roman), a anuntat demararea lucrarilor de constructie la urmatoarea etapa de dezvoltare a ansamblului Rezidenz din Chitila care va cuprinde aproximativ 132 de apartamente noi. Ansamblu Rezidenz, dezvoltat de Tiriac in parteneriat cu grupul german LBBW Immobilien, cuprinde in prezent 364 de apartamente cu …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0