Home » Stiri imobiliare 2019 » O noua faza pentru Sema Parc

O noua faza pentru Sema Parc

  • Fostul sef al Anchor Grup Razvan Gaita a fost recrutat de omul de afaceri Ion Radulea pentru dezvoltarea unei noi faze a proiectului imobiliar Sema Parc care este amplasat pe fostul teren al fabrici Semanatoarea din Zona Grozavesti Bucuresti.
  • Sema New Project un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si cele de retail si structurat pe trei nivele de adresabilitate: – Complex de cladiri birouri de clasa A, spatii comerciale si leisure, toate inglobate intr-un „shopping village”, apartamente premium dispuse in cadrul unui complex rezidential. In contextul pietei Imobiliare, Grupul Sema Parc anunta lansarea Office 3 si Office 4, ca parte integranta a proiectului initial.
  • Prima etapa a proiectului, consta in conversia a doua structuri existente in spatii de birouri, cu livrare in intervalul 2015-2016, iar in plan este si dezvoltarea Office 5, preconizat pentru 2017. Suprafata totala fiind de 42.000mp pentru cele doua cladiri.
  • Zona rezidentiala va cuprinde peste 1.200 de apartamente, fiecare cu suprafete intre 80 si 260 mp, dispuse in cladiri cu 4 si 5 niveluri, in timp ce in zona comerciala se are in vedere pe langa spatii comerciale si o serie de facilitati.

Sursa: Wall-Street

Fostul sef al Anchor Grup Razvan Gaita a fost recrutat de omul de afaceri Ion Radulea pentru dezvoltarea unei noi faze a proiectului imobiliar Sema Parc care este amplasat pe fostul teren al fabrici Semanatoarea din Zona Grozavesti Bucuresti. Sema New Project un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si cele …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0