Home » Stiri imobiliare 2019 » Primul ansamblu rezidential cu design bioclimatic

Primul ansamblu rezidential cu design bioclimatic

  • Alesonor primul dezvoltator imobiliar din capitala care lanseaza proiectul Amber Gardens cu principii ale designului bioclimatic si aplica standardele unei case pasive.
  • Complexul care are 60 locuinte verzi de lux, individuale concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta. Amber Gardens este un proiect cu certificare „Casa Verde” din Bucuresti acordat de RoGBC.
  • Amber Gardens are la baza principiile designului bioclimatic, luand in considerare variabile precum: orientarea, directia vantului, vegetatia din jurul cladirilor.
  • Costurile unei locuinte incepe de la 230.000 euro + tva( pentru o locuinta cu o suprafata de circa 250 mp si un teren de aprox. 650 mp.
  • Locuintele din Amber Gardens consuma 90% mai putina energie fata de o locuinta clasa C si de 5 ori mai putin o fata de o locuinta cu certificare energetica A. costul anual fiind de circa 630 euro.

Sursa: DailyBusiness

Alesonor primul dezvoltator imobiliar din capitala care lanseaza proiectul Amber Gardens cu principii ale designului bioclimatic si aplica standardele unei case pasive. Complexul care are 60 locuinte verzi de lux, individuale concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta. Amber Gardens este un proiect cu certificare „Casa Verde” din Bucuresti acordat de RoGBC. Amber …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com