Home » Blog » tIMOn – CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR!

tIMOn – CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR!

tIMOn – comform specilistilor de pe piata imobiliara romaneasca acesta este cel mai mare targ imobiliar din Romania. Fiecare dintre editiile sale au fost spectaculoase prin ceea ce tIMOn a reusit sa aduca, si anume: dezvoltatori imobiliari, banci si surse de finantare, puternica mediatizare mass media si sute, poate chiar mi de vizitatori.

Devizele tIMOn sunt urmatoare:

  • “Raspundem dorintelor si nevoilor  expozantilor printr-o promovare agresiva, atipica, dar bine targetata”
  • “Raspundem nevoilor vizitatorilor prin evenimente care sa-i ajute sa-si gaseasca o locuinta, precum open debates sau licitatia inversa”
  • “Nu lasam vizitatorii sa admire, ca la muzeu: ii consiliem, le analizam posibilitatile, le ascultam dorintele, astfel incat sa le putem recomanda, in final, cea mai buna solutie”

 

Cand, unde si cum?

Simplu. Pe 25-28 mai 2017 la ARENA NATIONALA in acest an ca deficare data tIMOn organizeaza intr-un stil unic cea mai mare oferta de locuinte din Romania!

Vom reveni curand cu mai multe informatii suplimetare.

Sursa: Timon

tIMOn – comform specilistilor de pe piata imobiliara romaneasca acesta este cel mai mare targ imobiliar din Romania. Fiecare dintre editiile sale au fost spectaculoase prin ceea ce tIMOn a reusit sa aduca, si anume: dezvoltatori imobiliari, banci si surse de finantare, puternica mediatizare mass media si sute, poate chiar mi de vizitatori. Devizele tIMOn …

Review Overview

User Rating: 0.35 ( 1 votes)
0

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com